Prijava na e-novice
Dobrodošli v spletni trgovini MK modni butik!
Prijava na e-novice

Triumph nedrčki

Nedrčki so danes "stvar" brez katerega si ženske ne znamo predstavljati življenja. Ker živimo v svetu, kjer imamo vsega preveč je včasih odločitev za dober nedrček res težka. Pri nas najdete pestro izbiro Triumph nedrčkov, velikosti so različne. Torej imamo modrčke za večje ali manjše prsi in različne obsege. Vsak model ima svoje določene velikosti, to pomeni, da nekateri modrčki so izdelani samo do ene velikosti in večjih ali manjših številk ni. Zakaj je temu tako? Modrčki so izdelani samo do nekaterih velikosti zato, ker je odvisno kakšno funkcijo naj opravlja. Torej, če si punca/dekle/žena želi svoj dekolte nekoliko povečati bo izbrala pusch up modrček in pusch up modrček je npr. narejen samo do D košarice, kar je logično, ker punca/žena/dekle, ki ima že sama večje prsi ne potrebuje videz svojih prsi še dodatno povečati. Modrčke smo razdelili po kategorijah, v vsaki kategoriji boste našli zakaj je kakšen nedrček primeren oziroma kakšno funkcijo naj opravlja.

Če še vedno niste prepričani kakšen model izbrati nas lahko kontaktirate in z veseljem vam pomagamo pri izbiri. 

Zanimivost :)

Ste se kdaj spraševali kaj je pravilno? Nedrček ali modrček?

V slovenskem jeziku se uporabljata oba izraza, torej je oboje pravilno. Lahko si same izberete kako mu boste rekle :)

Pri modrčku je tudi pomembno kako si nastavite naramnice po dolžini, ker to zelo vpliva na to kako bo modrček podpiral prsi.

 

Zakaj prisegamo na Triumph nedrčke?

 

Triumph modrčki so iz kakovostnih materialov, skrbno so narejeni in vzdržljivi. Pri pravilni negi zdržijo več let, ohranijo obliko in služijo svojem namenu. Če vas zanima pravilna nega in pranje perila, lahko več preberete v zavihku  "vzdrževanje perila" na dnu spletne strani. 

Izdelki od 25 do 46 od skupaj 46

Asc

Izdelki od 25 do 46 od skupaj 46

Asc
  • Hitra dostava 2-3 delovnih dni

  • Plačilo po povzetju ali predračunu

  • Možnost menjave do 14 dni po nakupu

  • Brezplačna poštnina pri naročilu nad 100€

Preverite MLOOK TEDNA! Akcijske cene