Prijava na e-novice
Dobrodošli v spletni trgovini MK modni butik!

O nas

...Vsak začetek je težek, ampak z vztrajnostjo lahko uspeš...

Vse se je začelo nekega dne, ko sem bila še študentka in sem opravljala študentsko delo. Po diplomi je vsakem novem diplomantu težko, pišeš prošnje in upaš, da se ti nekega dne nasmehne sreča. Ker ni bilo sreče z redno zaposlitvijo sem se odločila ponovno za študentsko delo, to delo me je pripeljalo do svoje trgovine. Verjetno je usoda hotela tako :) zanimivo pa je to, da je v meni že dolgo bila skrita želja po lastni trgovini.

Med svojimi študentskimi leti sem opravljala veliko različnih del, od dela v pekarni, v tiskarni, strežbi, prevajanje na sejmu in trgovini, vsa dela so me naučila, da se je za svoj uspeh potrebno truditi in delati tisto kar te resnično veseli, takrat lahko daš najboljše in oddajaš pozitivno energijo.

Danes ne obžalujem, da sem se odločila za ta korak. Vsako jutro z veseljem vstanem in se odpravim na delo. Obožujem modo, modne trende, skratka vse kar je povezano z estetskim. Svoje stranke skušam vedno osveščati z novostmi na modnem področju, praktičnimi nasveti in še mnogo več.

Če bi mi nekdo pred časom rekel, da bom zašla v trgovske vode, bi se verjetno nasmehnila in temu nebi verjela, čeprav po tihem sem si želela in sem sanjala o svoji trgovinici, ampak ker sem se izobraževala čisto na drugem področju sem seveda pričakovala službo tudi tam. Zdaj pa vedno puščam neke možnosti odprte, ker nikoli ne veš kam te pot pripelje. Trenutna želja je, da lahko zagotovim čimveč ženam, puncam in deklet, dostopnost do kakovostnih artiklov, ki so večinoma nemškega porekla. Pri spodnjem perilu in kopalkah še vedno prisegam na Triumph in Sloggi, ker resnično govorimo o kakovosti, ki traja več let. Vse, ki to znamko poznajo se bodo strinjale z mano. Tiste, ki pa je še ne poznajo pa jih vabim, da poskusijo nekaj novega, in zagotavljam vam, da boste zadovoljne!

Praksa je pokazala, da smo ženske preveč kritične do svojega telesa. Zakaj se torej nebi počutile lepe in privljačne že v spodnjem perilu (ali kopalkami). Na kakovostnem perilu tudi vsa ostala oblačila zgledajo drugače.

Artikli v spletni trgovini so dobro opisani, tako da bo nakup enostaven in boš takoj vedela, če je ta artikel zate. V primeru napačnega nakupa, pa lahko kupljen artikel vrneš ali pa ga zamenjaš za nekaj drugega.

Potrudila se bom, da bom svojo ponudbo razširila, trenutno sem bolj usmerjena v kopalke, spodnje perilo in spalni program, ker je tudi sama fizična trgovina tako zasnovana. Če si iz okolice Rogaške Slatine te vabim, da se oglasiš tudi v fizično trgovino.

Vsaka punca, žena, dekle si želi v svojih oblačilih izgledati super, takrat je tudi samozavestna in to je tisto, kar žensko naredi privlačno. V pomoč ti bomo, če ne boš vedela kako kombinirati različne kose. Želim si, da v spletni trgovini najdeš čim več kosov zase. Današnji tempo je res hiter in ponujam ti, da svoje kose oblačil naročiš preprosto od doma, ali med malico v službi, izbereš svoje top spodje perilo, za vikend zabavo ali si želiš preprosto zlezit v udobno pižamo ali zapeljive kopalke. Želim ti obilo zabave ob nakupovanju in raziskovanju spletne trgovine.

Prepričana sem, da boš z kupljenim artiklom zadovoljna in se boš še vrnila k nam. Potrudila se bom, da bo vsak paket lepo zapakiran in ob pravem času dostavljen do nove lastnice.

Seveda so k obisku naš spletne strani in nakupovanju vabljeni tudi fantje. Razveselite svoje punce in jim podarite kaj zapeljivega ;) ali pa si oglejte naš program za moške.

 aja pa še to:

Tvoj nakup je 100% varen in bo z gotovostjo dostavljen. 

 

Paket že čaka na dostavo :)

 

 

Za vse informacije sem na voljo:

040-334-919

info.mlook@gmail.com

 

Hvala vsem mojim, ki mi stojijo ob stani in vedno verjamejo vame.

 

Maja Klakočer,

Diplomantka medjezikovnih študij – nemščina in Diplomirana slovenistka

  • Hitra dostava 2-3 delovnih dni

  • Plačilo po povzetju ali predračunu

  • Možnost menjave do 14 dni po nakupu

  • Brezplačna poštnina pri naročilu nad 100€

Preverite MLOOK TEDNA! Akcijske cene