Prijava na e-novice
Dobrodošli v spletni trgovini MK modni butik!
Prijava na e-novice

Ali veš?

Kaj je aktualno 2021?

Lahko rečemo, da smo resnično prešli v digitalni čas. Trendi nakupovanja se tako rekoč rekorno selijo na svetovni splet. Tudi mi smo se predvsem usmerili v spletno prodajo. 

Marsikdo si bo mislil, pa kako je s prodajo perila na spletu? Naši artikli so res dobre kakovosti in prodajamo priznane znamke, zato je veliko povpraševanja. Seveda smo vedno pripravljeni pomagati, stranke nas lahko kontaktirajo in vprašajo, če jih kaj zanima, na spletu smo enako dostopni kot za stranke v fizični trgovini. Praktično ni razlike. 

Verjetno bo letos leto, v katerem se bodo zgodile velike spremembe. Kar pa ni nujno, da bo slabo. Samo pomislite, kako fajn je doma sedeti na kavču, postelji in hkrati nakupovat, brez gneče, brez skrbi glede parkirnih prostorov... Samo klikneš na artikel, prebereš opis, poiščeš številko, če morda nisi siguren/a glede velikosti nas kontaktiraš in z veseljem vam svetujemo, lahko rečem, da imamo 5 let praktičnih izkušenj iz prodaje perila in smo se že srečali z različnimi situacijami in različnimi tipi ženskih postav. 

Pa še en nasvet!

Marsikatera raziskava je pokazala, da smo ženske preveč kritične do svojih teles. Naše telo je čudež, saj je sposobno na svet spravit novo bitje. Zato ga spoštujmo in se mu posvetimo.  Tudi če je kak kilogram kje preveč, pa kaj potem! Če se dobro počutimo v svoji koži oddajamo poseben čar in to ne smemo pozabit! 

V naši ponudbi je na voljo veliko različnih modelov in barv, ki popestrijo videz in skrijejo mogoče kakšno nepravilnost. 

Če vas zanima, kako smo povezani z barvami preberite zanimivost, ki smo jo pripravili. 

Zanimivosti:

 Barve, ki so nam všeč so lahko povezane z našo osebnostjo.

 

Nekateri ljudje nekaterih barv ne marajo, ker jih morda povezujejo z neprjetnimi dogodki. 

Klasični barvi črna in bela se običajno prilegata vsem drugim barvnim kombinacijam. Črna izraža eleganco, morda odmaknjenost in skrivnostnost. V kombinaciji z rdečo je videti precej zapeljivo. Tudi kombinacija z vijolično izraža eleganco.

Pri črni barvi je tako, ne glede na to, ali nam je všeč ali ne, bi vsaka ženska morala imeti kakšen črn kos. Črna velja za večno eleganco. Je močna in prefinjena. 

Za ljubitelje bele barve je značilno, da radi živijo na preprost način, so morda tudi lahko samotarji. 

 

Pastelni toni predstavljajo krhkost in nežnost. Ljubitelji pastelnih barv so nežni, razumevajoči in čuteči. Takšni ljudje ne marajo živih barv, saj se jim zdijo preveč vpadljive. 

Zemeljski ton daje vtis naravnosti. Ljubitelji rjave barve veljajo za poštene in stvarne ljudi. 

Svetle barve oranžna in rumena predstavljata toplino in veselje. Ljudje, ki obožujejo te barve so ponavadi radoživi, dobrovoljni in radovedni.

Ljubitelji rdeče barve so lahko dominantne osebnosti, je barva, ki predstavlja samozavest. Rdeča barva pa je tudi barva seksualnosti. Vinsko rdeča barva predstavlja eleganco. 

Vijolična velja za bogato celo kraljevsko barvo. Predstavlja kreativen duh in spoštovanje. 

Roza predstavlja mladost, je vesela in zabavna. Ljubitelji roza barve so romantične in optimistične osebe. 

Zelena je barva narave in zelo pozitivno vpliva na nas. Deluje pomirjajoče. Zelena barva nas naredi očarljive in aktivne. 

Modra barva (temno) je barva inteligentnih ljudi. Lahko predstavlja distanco do nekaterih ljudi. Svetlo modra barva je všeč ustvarjalnim in dojemljivim ljudem. 

Po sivi barvi posegajo ljudje, ki ne želijo vzbuditi preveč pozornosti. Je nevtralna in uravnotežena barva. 

Ste vedeli, da večina ljudi ima samo eno najljubšo barvo? Barve, ki jih nosimo izražajo naše počutje, lahko pa celo vplivajo nanj.

Lahko nam dajejo energijo, nas pomirjajo ali celo vzbudijo strast. Če pogledamo svet ptic, ki poskušajo z različnimi barvami privabiti svoje snubce, lahko to podobnost vidimo tudi pri nas. Z različnimi barvami izražamo različne stvari. Na celoten videz seveda vpliva tudi kroj, saj le z celoto lahko izražamo samozavest in dobro počujte v svoji koži.

Naj se izbira barve začne že pri perilu.

 

Kakšno barvo pa ti najraje nosiš? :)

 

 

 

Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.

  • Hitra dostava 2-3 delovnih dni

  • Plačilo po povzetju ali predračunu

  • Možnost menjave do 14 dni po nakupu

  • Brezplačna poštnina pri naročilu nad 100€

Preverite MLOOK TEDNA! Akcijske cene